Translate

zaterdag 11 april 2009

druivenrek

Heb vanmiddag een druivenrek in elkaar gezaagd, die hopelijk helemaal volgroeit met druiven.

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Lekker stevig ook. Staat er al een druifje in een potje naast?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja dat is inderdaad een druifje die er naast staat, die inmiddelels al in der gront staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Onze druif, ook nog jong, was nog helemaal kaal toen we een week geleden aankwamen, nu zitten er al flinke bladeren aan.Ik heb hier een paar foto's van de tuin vandaag neergezet. http://www.spinsister.nl//april2009/photo%20gallery/index.htm Het druifje is er niet op te zien. De voorlaatste foto is van de nog kale vijgenboom die in september vol vruchten zal hangen en de allerlaatste van hoopjes graszaad die hordes mieren naar hun holletje slepen zodat ik wel zaad kan blijven strooien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie tuin en omgeving daar in Frankrijk maar kan alleen die jonge druif niet vinden, nu weet ik ook niet veel van planten af dus kan het ook aan mij liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het ligt niet aan jou. Het druifje is te iel om frontaal in beeld te zetten, maar je ziet hem op de vijfde foto rond de middelste pilaar. Hij is nog maar twee of drie jaar oud (ik ben al weer vergeten wanneer we hem neergezet hebben!)en had alleen het eerste jaar een paar kleine trosjes. Je moet hem eigenlijk in het najaar helemaal terugsnoeien, maar dat doen wij niet. Het gaat ons niet om de druiven, maar om die leleijke pilaar een beetje te verbergen.

    BeantwoordenVerwijderen