Translate

vrijdag 5 juni 2009

gras geprobeerd te zaaien



Heb een aantal weken geleden gras proberen te zaaien, dat is alleen niet gelukt er groeiden allemaal plantjes door heen waarvan ik niet weet wat het was. Het geen wat ik wel wist was dat het geen gras was en dus heb ik het na een paar weken in het buitenland gewerkt te hebben weer er uit geschoffeld nu is het dus weer een kale vlakte. Het druifje daarin tegen groeid gewoon door net all de framboos.

6 opmerkingen:

  1. Waren die plantjes niet gewoon onkruid? Maar de druif doet het goed, zeg. De framboos zie ik niet, of ik herken hem niet. Ik heb hier ook gras proberen te zaaien, maar ook mij is het niet gelukt. Eerst sjouwden de mieren alle zaadjes hun holletje in, maar toen ik daar iets tegen had gevonden (gif) ging het nog maar half goed. We hebben nu eilandjes van gras in grote stukken zand. In het najaar ga ik het weer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja waarschijnlijk wel ja, maar ik had het nog niet eerder in de tuin gehad en nu stond het er vol mee. Ik zag het gras er niet meer doorheen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het leuke van plantjes is, dat ze groeien waar ze zich prettig voelen, niet waar wij ze willen hebben!Bovendien hebben ze dorst en veel regen hebben we de afgelopen weken niet gehad.En gras is zo wie zo moeilijker dan velen denken. Soms is het verstandiger wat zoden te kopen en de buren opdracht e geven zo nu en dan wat water te sprenkelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heb donderdag me autotje en dan ga ik gras maten halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedoel je dat je inmiddels een eigen auto hebt? Gefeliciteerd! Dat zal het leven wel wat makkelijker maken. Ik hoop dat je straks een mooi grasveldje hebt.

    BeantwoordenVerwijderen