Translate

donderdag 6 september 2012

Cruise foto's



 Korfu



foto is niet in Korfu genomen maar bij de haven waar we op het cruiseschip zijn gegaan.














Santorini





Het huis van de maagd  Maria in Turkije


Efeses Turkije Romeinse ruines


Kleden makerij Turkije



 Griekenland





Mount Etna Sicili




 Man bewerkt het lava steen.


6 opmerkingen:

  1. Jullie hebben heel wat gezien! Er zitten prachtige foto's bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat hebben we zeker! Ik heb ongeveer 600 foto's gemaakt tot de kaart vol was. Foto's maken is niet echt veel tijd voor omdat je aanland maar een dag of een halve dag krijgt, om dingen te bekijken. Het schip alleen was een bezienswaardigheid en en hoe al die mensen daar aan boord werken om al dat eten te maken en al die kamers 2/3 keer per dag schoon te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me voortstellen dat het een geweldige ervaring was. Heb je een paar foto's met opzet in sepia gedaan if is dat het licht? En die hele sfeervolle van Subriya die haar haar kamt (denk ik) is peactig in zwart wit met dat kleine beetje beweging erin.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry, kon de tikfoutjes niet corrigeren. Het moest " of" zijn en niet "if" en prachtig in plaats van peachtig - maar sat had je vast al begrepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. de foto's heb ik met opzet in sepia of zwart/wit geplaatst. Dat doe ik meestal gelijk nadat ik een foto genomen heb, er kan zoveel met die camera. Eigenlijk moet ik er een cursus voor volgen om alles tot zijn recht te laten komen.

    BeantwoordenVerwijderen