Translate

vrijdag 18 mei 2012

Reykjavik en eerste dag photos iPhone

Aangekomen om 00:00 uur op het vliegveld van Keflavik, waar het nog zo goed als licht was. Na in Keflavik overnacht te hebben zijn we vroeg inde ochtend naar Reykjavik met de bus gegaan. Om daar later die ochtend opgehaald te worden door het auto verhuur bedrijf, maar voor die tijd hebben we in de rondte gelopen. De kerk bekeken en zijn we gratis naar boven gegaan in de toren om van het uitzicht te genieten.

Zo snel als we de auto hadden zijn we de stad uitgereden en de natuur in en naar Borgarnes gereden om naar het settlement museum te gaan. Waar er over IJslandse geschiedenis en saga's met in het bijzonder de egil saga word vertelt.

Vanwaaruit we verder gereden zijn langs de kust en door de bergen naar onze tweede overnachtings plaats Rif

Ook nog wat foto's kunnen uploaden van de camera via de iPad met behulp van een cardreader van Apple die ik ooit gekocht heb:).

7 opmerkingen:

  1. Wat goed dat het gelukt is je foto's te uploaden! Ziet er prachtig uit, en lekker rustig. Leuk, die gekleurde huisjes. Is het er nog koud?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In de zon is het lekker het is 8 tot 10 graden, gisteren stond er wel veel wind en het water is hier ijs koud ben er gisterdoorheen gelopen om foto's te maken aan de anderekant van een riviertje.

      Verwijderen
  2. Het is hier overal rustig het seizoen begint 1 juni

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er mooi uit daar flint. Erg leuk.Zit de jas lekker van Supriya? Erg mooie omgeving is zeker wel genieten! Hier is t petweer. Bolle en martin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Supriya zegt de jas is uitstekend en een miljoen keer dank! Het weer is hier perfect tot nu toe gistervoelde het zelf warm al was het maar 10 graden.

      Verwijderen
  4. Lekker fris! Zijn jullie kamers 's nachts wel lekker warm en comfortabel?

    BeantwoordenVerwijderen